StoryEditorOCM
SplitKONTROLA VOZAČA

Splitska policija pripremila blagdansku akciju kako bi prometnice bile što mirnije mjesto: ‘Darujmo sigurnost jedni drugima!‘, poručuju uz niz korisnih savjeta

Piše SPLIT SD
3. prosinca 2022. - 11:28
Promotivni plakat akcije splitske policije: ‘Darujmo sigurnost jedni drugima! - I tijekom blagdana ostanimo odgovorni u prometu!‘PU SD

U cilju pozitivnog utjecaja na sigurnost prometa na cestama, a želeći građanima još jednom ukazati na potrebu savjesnog i odgovornog ponašanja, PU splitsko-dalmatinska pokrenula je posebnu preventivnu akciju naziva "Darujmo sigurnost jedni drugima! - I tijekom blagdana ostanimo odgovorni u prometu!“.

Prvenstveni cilj ove preventivne aktivnosti, koju ćemo provoditi tijekom prosinca, je podići razinu prometne kulture, te skrenuti pozornost sudionicima u prometu na značaj odgovornog i savjesnog ponašanja u prometu.

Na poveznici I tijekom blagdana ostanimo odgovorni u prometu!  može se vidjeti sve o predblagdanskoj akciji na službenim stranicama PU SD. U nastavku teksta su korisni podaci i savjeti koje je policija pripremila u sklopu akcije.

Unatoč kontinuiranom provođenju nadz...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:45