StoryEditorOCM
Splitplatila dvaput

Splićanka revoltirana ponašanjem Flixbusa: ‘Čini mi se da su mi ukrali te eure, nitko mi ne odgovara već tjednima‘

Piše Marija Vuković
22. veljače 2023. - 14:24

Na društvenim mrežama pokrenuta je lavina negativnih komentara upućenih na račun prijevoznika Flixbus. Kako stoji u objavi koja je sve i potaknula, putnici koji su željeli 25. siječnja ove godine iz Splita za Zagreb stići linijom koja kreće u osam sati ujutro, to nisu uspjeli. 

- Moram ogaditi lopovsku firmu Flixbus. Prije mjesec dana kupila kartu za autobus za Zagreb koji je trebao krenuti u 8 sati ujutro. Međutim, javljeno je da je autobus u kvaru te sam morala kupiti novu kartu za bus koji je kretao u 10 sati (budući da prethodnu kartu nisam kupila online pa nisu imali moje podatke da me se automatski prebaci za autobus u 10). Dakle, kupila sam jednu kartu više za uslugu koja nije izvršena, ljutita je djevojka koja je putovanje do glavnog nam grada zbog toga platila dva puta iako kvar na autobusu nikako nije mogao biti njezina krivica. 

Budući da se odlučila na isto požaliti, djelatnica joj se proslijedila kontakt na koji se javila u vezi povrata novca. 

- To sam odmah učinila uz priloženu fotografiju ranije kupljene karte kao dokaz. Prošlo je gotovo mjesec dana i još mi nitko nije odgovorio, a tko i hoće li ikada. Izgleda su mi ukrali te eure..., prepričava revoltirana Splićanka koja pokušava ukazati na loše poslovanje velike autobusne kompanije kojoj je putem maila poslala pritužbu. 

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

Nema odgovora iz Flixbusa

Kako su prolazili dani, a odgovora nije bilo, još se jednom uputila u poslovnicu gdje joj je djelatnica, kako ona kaže, drsko odgovorila da za to treba vremena. 

- Nije mi jasno da u mjesec dana nisu vidjeli moju poruku. Sve mi se čini da mi novac nikad ni neće vratiti. Ne znam što da učinim niti kome da se obratim, negoduje Splićanka koja odgovor iz Flixbusa čeka već danima. Kritika na račun poznatog autobusnog prijevoznika nije nedostajalo jer su se u komentarima djevojci pridružili i drugi koji su imali slične probleme. 

Odgovor o tome što se dogodilo i gdje je zapelo s povratom novca ako je naša čitateljica u pravu poslali smo i Flixbusu, ali odgovor nismo dobili do zaključenja ovog teksta. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 21:27