StoryEditorOCM
SplitI MO‘Š SE SLIKAT

Splićani u čudu, mnogi su poljubili vrata; skupa s policijskim šalterima, na istu adresu preselila i privatna radnja...

Piše N. L.
25. listopada 2023. - 16:37

Tko još ne zna, posjećamo da su od ponedjeljka, 16. listopada šalteri za izdavanje i preuzimanje novih osobnih iskaznica, vozačkih dozvola i izradu novih putovnica na privremenoj novoj adresi u zgrai FINA-e na Mažuranićevom šetalištu 24b.

- Poslovi će se obavljati u istom radnom vremenu te će građanima biti na raspolaganju isti brojevi telefona i iste adrese elektroničke pošte kao i mogućnost rezervacije termina preko programa Redomat - obavijestili su uoči preseljenja iz PU splitsko-dalmatinske

No, to nije sve. Nisu se samo preselili šalteri, preselila se i privatna foto radnja - Foto Olga koja je do sada bila smještena preko puta ulaza u zgradu policijske uprave na Trgu Hrvatske bratske zajednice.

Jedna naša čitateljica baš se prije neki dan nemalo iznenadila kad se došla slikat za dokumente, došla je do "stare" Foto Olge i - poljubila vrata!

- Ništa mi nije bilo jasno, gledam na vratima poruku da je radnja preselila na drugi kat u zgradi Fine - kazala nam je.

image
Snimila čitateljica

Javila nam se i mailom druga čitateljica kojoj nije jasno kako se privatna foto radnja preselila na novu privremenu adresu kao dio MUP-a.

- Može li netko objasnit kako? - zapitala se.

Nazvali smo splitsku policijsku upravu da provjerimo, a tamo nam je rečeno da oni s tim - nemaju baš nikakve veze. Niti je smiju imati.

Privatna poduzetnica se snašla, zna se da će joj na novoj adresi biti isplativije raditi. Tko umije, njemu dvije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:45