StoryEditorOCM
SplitPOLICIJA UPOZORAVA

Splićani, pripremite se sutra na gužve i zastoje u najgoru uru; gradom će projuriti biciklisti Cro Racea, ovo je ruta...

Piše Split SD
25. rujna 2023. - 20:09

Iz PU splitsko-dalmatinske obavještavaju stanovnike Splita da se sutra na području ove policijske uprave održava 1. etapa biciklističke utrke Cro Race sa startom u Primoštenu (PU šibensko-kninska) i s ciljem u Sinju.

Imajući u vidu broj sudionika, vrijeme održavanja utrke i činjenicu da trka oko 15 sati prolazi kroz centar grada Splita, te posebno činjenicu da se sportska manifestacija-utrka odvija na prometnicama tijekom radnog dana uz izrazito intenzivan promet, naglašavamo kako u utorak, 26. rujna od 13 do 17 sati na području Splita, Sinja i ceste D1, očekujemo velike gužve i dugotrajne zastoje u prometu.

image
Vladimir Dugandžić/Cropix

Navode kako se na području Splita očekuju velike gužve i zastoji već od 13.30 sati, s obzirom na svakodnevnu dinamiku prometa i činjenicu da je radni dan, te ovim putem pravovremeno upozoravaju vozače da u utorak, ako mogu, izbjegavaju vožnju ovim dijelovima Splita, te da koriste javni prijevoz.

Ruta biciklista je Bilice - D8 Zbora narodne garde – D410 Poljička cesta – Ulica kralja Zvonimira – Zagrebačka – Livanjska – Domovinskog rata – Zbora narodne garde D8.

image
Saša Burić/Cropix

- Pozivamo građane grada Splita, Solina, Kaštela i Sinja da se na vrijeme informiraju, upoznaju s vremenom i trasom prolaska sudionika, te da planiraju svoje obveze tako da izbjegnu kretanje prilaznim pravcima i dijelovima grada kroz koje će proći trka. U utorak se očekuju još veće gužve i zastoji u prometu od svakodnevnih - poručuju iz splitske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:15