StoryEditor
SplitSplite moj...

Splićani pojma nemaju o novoj regulaciji! Pogledajte nevjerojatnu reakciju vozačice sivog Mercedesa koja je nepropisno skrenula prema Pazaru i ušla u pogrešan smjer...

18. lipnja 2019. - 17:31

Isijavanje vrućine iz asfalta u kombinaciji s novom prometnom regulacijom kroz trajektnu luku, izazvalo je nervozu kod pojedinih vozača.

Usprkos brojnim najavama i upozorenjima “Hrvatskih cesta”, brojni su se teško snalazili i očito nisu pridavali puno pažnje okomitoj i vertikalnoj signalizaciji, a najveći broj kršenja prometnih propisa nove regulacije zabilježili smo kod spomenika dr. Franje Tuđmana na ulazu u luku.

Tako u videu našeg fotoreportera Toma Dubraveca možete vidjeti motociklista koji je kasno shvatio da vozi u pogrešnom smjeru pa je stao sa strane i pričekao da prođe policajac kako bi se okrenuo i vratio u pravi smjer. Osim toga, posebno je nevjerojatna reakcija vozačice sivog Mercedesa koja je s parkirališta nepropisno skrenula prema Pazaru i tako ušla u pogrešan smjer.

 

 

Inače, prije nove prometne regulacija s izlaza iz parkirališta na Rivi nije bilo dozvoljeno skretanje ulijevo, a sada zbilja nije pametno ponavljati takav prekršaj, jer ulaskom u pogrešan smjer riskirate vrlo neugodnu i kobnu nesreću, ne samo za vas, već i za ostale sudionike u prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 10:55