StoryEditorOCM
Splitnajdraži susjed

Splićani jutros u niskom startu čekali otvaranje nove Lidlove trgovine na Mejašima, prve kupce dočekali i darovi

Piše PROMO
30. listopada 2023. - 13:02

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, proširio je svoju prodajnu mrežu otvaranjem nove poslovnice u Splitu. Ovog ponedjeljka, 30. listopada, u osam sati na adresi Vukovarska ulica 190, Mejaši, svečano je otvorena nova trgovina. Crvenu vrpcu prilikom otvaranja prerezali su regionalni voditelj prodaje Mate Bilić i voditeljica trgovine Filipa Župić. Baš kao i u ostalima, u novoj trgovini Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete. 

image

Svečano rezanje vrpce na otvorenju Lidla Mejaši

Lidl

– Ovo je naša 109. trgovina u Hrvatskoj i ujedno peta poslovnica u Splitu. Jako smo sretni i ponosni na današnje otvorenje u kvartu Mejaši. Zanimljivo je da je ovo prva naša trgovina u Splitu koja ima samonaplatne blagajne. U sklopu trgovine imamo 98 parkirnih mjesta i pozivamo sve Splićane da dođu i da nam se pridruže – poručila je Marina Dijaković, voditeljica korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Nekoliko minuta prije samog otvorenja ispred poslovnice se stvorio popriličan red. Prvi kupci nestrpljivo su čekali kako bi istražili ovu modernu trgovinu i posebne ponude. Navedeno potvrđuje da Splićani zaista prepoznaju Lidlove visoke standarde kvalitete i sigurnosti. Trajno snižavanje cijena i tjedne akcijske ponude razlog su zbog kojega će Lidl stanovnicima Mejaša ubrzo postati najdraži susjed. 

Kako bi opravdali iskazano povjerenje, Lidl je prve posjetitelje počastio krafnama, kavom i bombonima. U slatkom su najviše uživali najmlađi, a one male starije obradovao je niz akcija prehrambenog i neprehrambenog asortimana.

image
Lidl

Otvaranje nove poslovnice značajno je pridonijelo zapošljavanju mladih u Splitu, koji su na ovaj način dobili priliku da razviju svoju karijeru i steknu korisno iskustvo u maloprodaji. Također, ovaj trgovački lanac kontinuirano ulaže u obuku i razvoj svojih zaposlenika, pružajući im priliku za rast i napredak.

U svakodnevnom poslovanju Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. Tako je ovom prigodom trgovački lanac Lidl  donirao novac obližnjoj osnovnoj školi, kao dodatni poticaj njihovim hvalevrijednim projektima i inicijativama.  

– Sretni smo i ponosni što smo donirali 1500 eura Osnovnoj školi "Mejaši" Split, koja ima dijamantni status međunarodne eko škole. Na ovaj način želimo podržali sve njihove eko akcije i aktivnosti – izjavila je Dijaković.  

Radno je vrijeme trgovine na splitskim Mejašima od ponedjeljka do subote od 8 do 22 sati, a nedjeljom od 8 do 21 sat. 

image

Lidlovo uručenje donacije OŠ Mejaši

Lidl
image
Lidl
image

Otvorenje 109. Lidlovog dućana u Hrvatskoj na lokaciji Mejaši

Lidl
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:52