StoryEditor
Splitodvažite se

Splićani, jeste li spremni provjeriti svoj IQ? Mensa u subotu organizira testiranje inteligencije, evo gdje se možete prijaviti

Piše PSD
24. rujna 2019. - 11:34
mensa_testiranje1-221108

Hrvatska Mensa i ove godine sudjeluje u obilježavanju međunarodnog Dana inteligencije. Tom prigodom tijekom vikenda održat će se testiranja inteligencije diljem Hrvatske, a Splićani se mogu testirati u subotu, 28. rujna, na adresi Ruđera Boškovića 32.

Prijave za testiranja primaju se do četvrtka 26.09.2019. na web-stranicama Hrvatske Mense www.mensa.hr/testiranja.

Testiranje inteligencije međunarodno je valjano i obavlja se u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa. Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje.

Hrvatska Mensa je neprofitna udruga visoko inteligentnih osoba koja djeluje u Hrvatskoj od 1997. godine. Osnovna djelatnost Hrvatske Mense je provođenje testiranja građana i izdavanje međunarodno važećih certifikata, prepoznavanje i afirmacija inteligencije na dobrobit čovječanstva, podrška istraživanja inteligencije, njene prirode, značajki i uporabe te pružanje poticajne intelektualne i društvene sredine svojim članovima.

Hrvatska Mensa punopravni je član međunarodne organizacije Mensa koja okuplja preko 100.000 članova u više od 100 zemalja u svijetu.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2022 00:34