StoryEditor
SplitPROMO

Renomirana splitska tvrtka Geoprojekt slavi 65. rođendan

Piše PROMO
29. svibnja 2020. - 20:08
Geoprojekt

Geoprojekt d.d. sa sjedištem u Splitu je renomirana tvrtka koja danas slavi 65. godina postojanja.

Geoprojekt se bavi planiranjem i projektiranjem u niskogradnji, prometu, geodezijo, geoinformatici, te prostornog uređenja.

Osnovana je u svibnju 1955. godine i u više od 60 godina postojanja se profilirala kao jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj na svom području djelovanja. Kontinuiranim prilagođavanjem tržišnim potrebama, primjenom novih tehnoloških rješenja, te stalnom edukacijom i usavršavanjem djelatnika uspješno održava stečenu poziciju, ugled i konkurentnost na sve zahtjevnijem tržištu.

image
Geoprojekt


Gotovo svi zaposlenici Geoprojekta su diplomirani inženjeri i magistri građevine, geodezije, geoinformatike, arhitekture, strojarstva, elektrotehnike, prometa i ekonomije, koji međusobno surađuju na dnevnoj bazi, budući da se zbog specifičnih zahtjeva pojedinih radnih zadataka prema potrebi formiraju timovi sastavljeni od stručnjaka različitih profila.

"Kontinuiranim ulaganjem u tehnologiju, znanje i vještine želimo biti strateški partneri svim našim investitorima i suradnicima. Naše djelatnosti na području projektiranja u niskogradnji, prostornog planiranja, geodezije i šire, razvijamo u skladu s izazovima tržišta, uz visoki standard kvalitete, fleksibilnosti i profesionalnosti." Mirko Smiljanić predsjednik Uprave Geoprojekta.

Aktivni u gotovo cijeloj Hrvatskoj no ipak najponosniji smo na nas angažman u Splitsko - dalmatinskoj županiji. Dionica Mravinci - TTTS, mravinačka rampa te zapadna "splitska" rampa nas su prioritet. Razvoj infrastrukture gotovo je neodvojiv od tvrtke Geoprojekt i tako zadnjih 65. godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 16:08