StoryEditorOCM
Splitvrti se

Rat plakatima u Splitu; HDZ upalio ekrane i poručuje: ‘Puljci se kite tuđim projektima‘

Piše G.R.
2. ožujka 2024. - 13:29

U Splitu traje rat plakatima: točno u vrijeme kad je gradonačelnik Ivica Puljak namjeravao otvoriti izložbu projekata u Marmontovoj uici, splitski HDZ je tempirao da se na oglasnim ekranima na Bolu, Brodarici i Pujankama uz cestu Domovinskg rata zavrte - kontra poruke. Naime, žele ukazati kako Puljak projekte iz mandata gradonačelnika Andre Krstulovića Opare (HDZ) sada reklamira kao svoje, u predizborne svrhe.

- Marijana i Ivica Puljak bili su protiv ovih projekata, činili su sve da zakoče razvoj grada, dok se sada kite tuđim perjem i projekte proglašavaju svojiima. Ne da to nisu njihov projekti, nego nisu ispunili ni svoja obećanja - navodi Tomislav Šuta, predsjednik splitskog HDZ-a najavivši kako će se njihova kontrakampanja na ekranima vrtiti preko vikenda.

Među projekte kojima se Puljak ne bi trebao dičiti spominju Žnjan, Staru vijećnicu, Park mladih, šetnicu Duilovo, Tehnološki park u Dračevcu i druge projekte, a kao njegova neostvarena obećanja naveli su veće odvajanje otpada, donošenje GUP-a, registar gradske imovine, centar za autizam, stanove za dugoročni najam...

image

Ekrani s porukama HDZ-a

Ante Čizmić/Cropix
image

Ekrani s porukama HDZ-a

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:09