StoryEditorOCM

Radunička fešta oživit će kalete i dvore

Piše PSD.
11. lipnja 2012. - 10:04

Program 19. dana Radunice obećava puno dobrog. Kako doznajemo od prof. Ivana Tokića, predsjednika Organizacijskog odbora, fešta će se održavati od 24. do 30. lipnja. Bitno je primiti na znanje kako se 24. lipnja izvlače imena parova za turnir u kartama, ali i parova za turnir u krpašu, i to u 20 sati u kafiću “Koka”. Istoga dana u podne polažu se na Lovrincu vijenci za sve preminule, a u 19 se ispred katedrale sv. Duje pale svijeće.

U utorak 26. lipnja u 18 sati počinje turnir u igri krpašem za mlade, a dan poslije na Raduničkoj bini bit će Festival diteta, u 20 sati. U četvrtak 28. lipnja ne zaboravite na turnir u balunu, a u 17 sati će vam zapivat klapa “Šufit”. Petak 29. lipnja rezerviran je za poeziju u raduničkom parku u 21 sat.

Samo sat prije, u kafiću “Koka”, finale je u kartaškim igrama. Rasturat će se briškula i trešeta. Središnja je fešta u subotu 30. lipnja. Očekuje vas trka kroz Radunicu, pa potom utrka karetima, a pivat će vam klape, izvlačit će se tombola, nastupit će bend “Aura”, ali “Savannah expression”, kao i “Fontana”... Bit će živo do sitnih jutarnjih sati u raduničkim kaletama.

M. Bu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 13:13