StoryEditorOCM

PUNA KAPA Kerum: Prodat ću zemlju na Marjanu!

Piše PSD.
17. siječnja 2012. - 00:40
Ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak poručio je kako na Marijanu neće biti nove gradnje, a Željko Kerum je za Novu TV najavio je da kreće u prodaju terena.

- Investitor je sad u fazi da razmišlja da da oglas i da proda to zemljište, možda dođe neki drugi, neki kupac koji će na svoj način to gurat i tako dalje, znači investitoru je doslovno po narodski rečeno puna kapa tog slučaja i sigurno se mi želimo toga riješit ili na način da se napravi zamjena zemljišta ili će investitor to prodat pa će neko drugi to pokušat riješiti na svoj neki način - izjavio je za Novu TV  Kerum.Njegova sestra Nevenka Bečić danas se za Radio Split također osvrnula na gradnju na Marjanu:

- Sad su se svi digli na noge i protestiraju, a gdje su bili tada? Vasnici te parcele kupili zemljište koje je prema GUP-u građevno. U pravno uređenim državama netko bi za to morao platiti odštetu savjesnom stjecatelju zemljišta. Neka ministar sada postupi džentlmenski i otkupi parcelu, pa se ne mora ni graditi.

Inače, uoči prve godišnjice velikog prosvjeda građana na Prvoj vodi, kojim je poslana jasna poruka nadležnima da Splićani od Marjana kao mirne rekreativne zone neće odustati, na nepošumljenom dijelu te plaže niknuo je u nedjelju navečer alepski bor, javili su iz "Inicijative Za Marjan".
psd
arhiv cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 22:42