StoryEditorOCM
Splitvlast i crkva opet zajedno

Puljak posjetio splitsko-makarskog nadbiskupa koji mu je poručio: ‘Želimo surađivati s vama za dobrobit naših građana i vjernika‘

Piše split sd
19. srpnja 2022. - 18:56

Gradonačelnik Ivica Puljak sa svojim je zamjenicima, Bojanom Ivoševićem i Antoniom Kuzmanićem u utorak, 19. srpnja, posjetio novog splitsko-makarskog nadbiskupa i metropolita mons. Dražena Kutlešu. Prvi službeni susret bio je prigoda za upoznavanje i obostrane čestitke, ali i iskazivanje zajedničke predanosti gradskih i crkvenih vlasti u partnerskoj suradnji za javno dobro.

"Čestitam vam na izboru i vjerujem u suradnju na dobrobit naših građana i vjernika", kazao je mons. Kutleša poručivši da "dobre želje postoje, što je bitan temelj da bi se zajednički pronašli modaliteti da se one i ostvare". Gradonačelnik Puljak uzvratio je mons. Kutleši čestitkama i dobrim željama, ocijenivši desetomjesečnu suradnju s Nadbiskupijom uspješnom. "Osjećam da se probudila nada i optimizam kod građana i na nama je da na tom valu surađujemo još bolje i uspješnije, na dobrobit našeg grada i građana", kazao je gradonačelnik Puljak potvrdivši punu otvorenost i kooperativnost Grada u budućoj suradnji s Nadbiskupijom na zajedničkim projektima od javnoga interesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 02:35