StoryEditorOCM
SplitPOPLAVA PETICA

Predstavnci sindikata ‘Preporod‘ o posljedicama nastave na daljinu: Trebaju nam nacionalni ispiti, djeca će u iduću godinu ući bez pravog znanja!

Piše Merien Ilić
19. lipnja 2020. - 13:48
Sindikalisti postavljaju pitanje koliko su nastavnici za vrijeme online nastave uopće obradili gradiva Duje Klarić/HANZA MEDIA

- Iako je Akcijski plan provedbe nastave na daljinu obećavao, uvidom u dokument vidjelo se da tu nema ništa od očekivanog. Ni u naznakama se ne spominju sagledavanje učinaka i sanacije štete koja je nastala zbog nastave izvan učionica - upozorili su iz Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu "Preporod" na konferenciji za novinare održanoj ovog petka u Splitu.
Predsjednik Sindikata Željko Stipić naglasio je kako je potrebno provesti nacionalne ispite iz svih, posebice iz najzahtjevnijih predmeta, a izradu ispita, provedbu i analizu bi trebali provesti Agencija za odgoj i obrazovanje te Agencija za strukovno obrazovanje.

- Pitanje je koliko su nastavnici uopoće stigli obraditi gradivo koje će se uostalom nastaviti tijekom iduće školske godine u koju će djeca ući bez dovoljno zn...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:51