StoryEditor
SplitDopisivala se s Dalićem

Predsjednica u Splitu posjetila udrugu slijepih, odbila komentirati odnos HNS-a i Hajduka

10. listopada 2019. - 21:31

Prije odlaska na utakmicu – predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je pronašla vremena i svratila do Županijske udruge slijepih Split. Članovi su joj se obradovali, darujući joj svoje rukotvorine.

Pohvalili su se i organizacijom Međunarodnog dana bijelog štapa, kada će u subotu na Rivi cijelo jutro imati prezentaciju rada svoje udruge, a poslijepodne će Kazalište slijepih izvesti predstavu, na koju su pozvali i predsjednicu.

Andro, Blaženko, ovim putem vas imenujem svojim izaslanicima, kazala je predsjednica i odredila župana i poteštata da u njeno ime i, kako je kazala, “od njenih šoldi” kupe karte.

Nisam tu kao predsjednica, već kao navijačica hrvatske reprezentacije, kazala je Grabar Kitarović na pitanje kako komentira kontroverze među HNS-om i Hajdukom. Drago joj je, dodala je, što se utakmica igra u Splitu.

- Dopisivala sam se s Dalićem, oni su optimistični, ali mole navijače da ih podrže svim srcem. Očekujem pobjedu, no brojevi mi nisu jača strana, pa ne bi prognozirala koliko, kazala je predsjednica.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 00:46