StoryEditorOCM
SplitŠto je ovo?!

Pogledajte pošto je garaža u splitskom kvartu na koji se još donedavno podcjenjivački gledalo. A tek ova na Trsteniku!

Piše Frano Kiso
12. siječnja 2024. - 14:16
Na Kmanu se donedavno stan mogao kupiti po cijeni od 2000 eura za kvadrat, a sad je kvadrat garaže 2800Vojko Bašić/Cropix

Već smo odavno naviknuli na astronomske cijene stanova i drugih nekretnina u Splitu, no svako malo naiđemo na neki posebni "biser" koji svojom lokacijom i veličinom nimalo ne odgovara traženoj cijeni. 

Ovaj put smo našli zanimljiv oglas u kojem prodavač nudi garažu na Kmanu za skoro 2800 eura za jedan kvadratni metar površine! 

Ponuditelj očito jako dobro zna kakva kriza s parkirališnim mjestima vlada u gradu pod Marjanom, pa je vođen tom logikom izlistao cijenu koja je prilagođenija nekom sređenom stambenom prostoru nego običnoj garaži. 

Pritom je naveo da je pogodna za tihi obrt, da ima dobar pristup poslovno-skladišnom prostoru, a tu su i struja i voda. Fotografije garaže i cijeli oglas možete pogledati OVDJE

Po sličnoj, ali ipak mrvicu nižoj cijeni po kvadratu prodaje se i garaža na Trsteniku, a agencija piše da je pogodna za parkiranje dva vozila, skladište ili radionicu. Navode i da su garažna vrata elektronska i da visoki stropovi pružaju dovoljno prostora za pohranu.

Ako želite detaljnije pogledati što sve nudi garaža od skoro 73 tisuće eura, kliknite OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:09