StoryEditorOCM
SplitBLAGO NAM SE

Pogledajte kako britanski Tik Toker ‘reklamira‘ Split: Odličan kebab, zgodne žene, možeš se dobro napiti, a noću...

Piše Split SD
9. svibnja 2023. - 14:01

Na Facebook grupi Get Getanima objavljen je post jednog člana koji je htio pokazati kako se naš grad reklamira, odnosno bolje rečeno antireklamira po društvenim mrežama.

Među ekipom kruži video u kojem Britanac registriran kao Dan Bennetz na Tik Toku i Instagramu poziva svoje pratitelje da dođu u Split ističući kako u našem gradu mogu praktički što god požele.

- Krenite s partyjem na brodu, piće u ruci, odlični kebabi, odlični burgeri, zgodne žene, možete voziti kajak, ići na plažu, dobro se napiti... A onda noću, Charlie‘s, Central, Vanilla... svugdje dobre vibracije - nabraja tako u svom frenetičnom Tik Tok videu Britanac kojeg prati preko 220 tisuća ljudi.

image

Kub Central

Ante Čizmić/Cropix

- I sad, teško da će čelnici TZ-a odgovorit dobrin marketingon na ovaj loš marketing. Jer svaka reklama, ma kako god ona loša bila, ipak reklamon bude. Neće se sitit i angažirat onin pustin novcima, koji in se zbog stihijshog turizma slivaju, nekoga ko će udrit kontru ovome i pokazat zašto se u grad podan Marjana zapravo triba pohodit...

image
Božidar Vukičević/Cropix

Kako u vrhu TZ-a stoje ljudi koji o upravljanju destinacijon pojma nemaju, oni će eventualno platit promo članak u lokalnin medijima i demantirat da bi Split samo bija dobro žensko prkno, gram biloga i potok cuge... Da nije smišno, bilo bi tužno ili pak obrnuto... - napisao je član ove grupe

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:54