StoryEditor
Splitljetna pozornica

Počinje Revija urbane kulture ‘Evo ruke‘ u Đardinu. Program će trajati narednih mjesec dana, a večeras ga otvara Atomsko sklonište

Piše Gabrijela Radanović
7. kolovoza 2020. - 09:31
Đardin postaje ljetna pozornica Jakov Prkić/HANZA MEDIA

Osvježavajuća zelena oaza u centru grada, park Đardin, od večeras će postati ljetna pozornica.
Naime, kreće "Revija Urbane KulturE – EVO RUKE!", moderan festival urbane glazbe koji podrazumijeva 29 svakodnevnih, cjelovečernjih i besplatnih koncerata na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija.

Od večeras pa sve do 6. rujna u splitskom Đardinu svake večeri u 21 sat Splićani i njihovi gosti mogu uživati u svirki bendova. Bogati mjesečni program otvara kultna grupa Atomsko sklonište, a cijeli program festivala bit će dostupan javnosti u četvrtak na web-stranici "Revije Urbane KulturE – EVO RUKE!".

Ulaz je besplatan, ali ograničen u skladu s Preporukama za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija, objavljenim na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, radi smanjenja rizika od prijenosa koronavirusa. Organizatori na kraju ističu da koncerti "svake večeri počinju u 21 sati, s tobom ili bez tebe, građanine". 

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 09:34