StoryEditorOCM
SplitDUGO SU I TRAJALE

Pametne klupe na novoj splitskoj šetnici više nisu tako ‘pametne‘: skoro niti jedna USB utičnica za punjenje mobitela - ne radi! Ravnatelj Lučke uprave: ‘Šteta je...‘

Piše Split SD
28. studenog 2022. - 19:42

Novouređeni dio Istočne obale, u koji je Lučka uprava Split uložila 42 milijuna kuna, o čega je većina sredstava povučena iz EU-fondova, trpi posljedice otvaranja građanima i turistima.

Tako smo primijetili da su gotovo sve USB-utičnice za punjenje mobitela ili koječega drugog - izrazbijane. Kome je toliko smetao ovaj suvremeni tehnički detalj, nije poznato, ali zna se da popravak treba platiti.

image
Ante Čizmić/Cropix

- Već sam dao nalog našoj tehičkoj službi da poprave utičnice. Šteta je, posebno zbog stranaca koji prolaze našim gradom, da se na ovaj način pokazuje neki ružni karakter. Ipak je i taj detalj znak uljuđenosti našeg grada.

image
Ante Čizmić/Cropix

Nadam se da ih više neće razbijati, a inače na Istočnoj obali koju su građani prihvatili kao novu šetnicu nemamo zabilježenih većih vandalizama.

image

Vice Mihanović

Vojko Bašić/Cropix

"Čistoća" i "Parkovi i nasadi" odlično rade svoj posao, mi ćemo popraviti što treba, ali bilo bi dobro da uvijek pokažemo najurednije lice. Ljude koji prolaze i koji koriste punjače nije briga tko se brine o njima - kaže nam Vice Mihanović, ravnatelj Lučke uprave Split.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 09:11