StoryEditorOCM
SplitTRADICIONALNI PRIJEM

Ovo je prigoda u kojoj se svake godine najviše splitskih novinara okupi na jednom mjestu, a da nije neka drama

Piše Split SD
22. prosinca 2023. - 00:00

Tradicionalno primanje župana Blaženka Bobana i njegovih najbližih suradnika za novinare koji prate rad Splitsko-dalmatinske županije održalo se danas u kampu u Stobreču.

Ovo je uvijek dobra prilika da kolege iz svih medija predahnu od svakodnevne strke i opušteno se podruže jedni s drugima, što ni ove godine nije izostalo. 

image

Mario Matana, Mate Prlić i Sandra Barčot

Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image

Vojko Bašić, Sandra Barčot, Marija Čizmić, Marija Vuković

Tom Dubravec/Cropix

- I onda kada se kritički osvrnete na nešto, apsolutno ste u pravu. Vi prenosite sliku naših sugrađana i kroz svoje objave to donosite i nama, a od mene nikada niste čuli da sam komentirao bilo kakav novinski napis jer svaku kritiku shvaćam kao nešto što moram ja korigirati - izjavio je župan uz čestitku ta božićne blagdane.

image
Tom Dubravec/Cropix

Predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić rekao je kako predstavnici sedme sile pomažu predstavničkom tijelu da što bolje služi građanima.

image
Tom Dubravec/Cropix

U im novinara, naša bivša kolegica Ružica Mikačić ovom je prigodom istaknula kako je ovo nesumnjivo najveći skup za novinare.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

- Jedino Splitsko-dalmatinska županija okupi nas sve i to bez razloga u smislu izvještavanja. Hvala na tome što pružaju priliku svima nama da se podružimo u miru te zaželimo jedni drugima sve najbolje. Hvala najljepša što na ovakav način tretira novinare.

image
Tom Dubravec/Cropix

Posebno sam zahvalna na činjenici što se ne zaboravljaju veterani jer su među nama i kolege koji su u mirovini. Uistinu su rijetki oni koji poštuju ljude koji su desetljeća ostavili u novinarstvu - istaknula je Mikačić i svima zaželjela u prvom redu zdravlja, a onda i sreće i poslovnog uspjeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:54