StoryEditorOCM
Splitpozor

Opet se mijenja prometna regulativa na Žnjanu: od danas vrijede nova pravila i to zbog održavanja izložbe pasa

Piše Split SD
21. srpnja 2023. - 12:30

Izložba pasa održava se od 27. do 30. srpnja na Žnjanu, a iz gradske tvrtke "Žnjan" obavještavaju kako od danas vrijedi nova regulacija prometa u mirovanju na Žnjanskom platou. 

- Nova regulacija prometa u mirovanju na Žnjanskom platou uvodi se u razdoblju od 21. srpnja do 1. kolovoza za potrebe održavanja manifestacije međunarodne izložbe pasa "4 summer night shows Split".

Parkirališni plato istočno od Velebitske ulice (zemljano parkiralište na platou) bit će u potpunosti zauzet za potrebe održavanje manifestacije i neće biti dozvoljen ulazak na ovo parkiralište.

image

Površina gdje će se održati izložba pasa

Tvrtka Žnjan

Isto tako i dio parkirališta zapadno od Velebitske ulice (isto tako zemljano parkiralište platoa) bit će zatvoren dok traje održavanje manifestacije. Odnosi se na istočni dio zapadnog parkirališta, dok će krajnji zapadni dio parkirališta ostati u funkciji za korisnike.

Pristup hitnih interventnih službi na plažu bit će s istočne strane platoa, na ulazu na plažu za osobe s invaliditetom - obavještavaju iz tvrtke "Žnjan". 

Klub sportskih pasa Split organizira 4 ljetne noćne izložbe pasa svih pasmina. Godinama se ovaj događaj odvijao na Starom placu, no ove godine će se održati na plaži Žnjan. 

Prvi dan programa počinje u četvrtak, 27. srpnja bit će otvorenje izložbe te će biti organiziran i prigodan program za sve posjetitelje. Svakoga dana bit će ocjenjivanje i, na kraju, izbor najljepših pasa izložbe. 

Detaljne informacije o ovim manifestacijama možete pronaći na web stranici organizatora.

image
Ivana Nobilo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:03