StoryEditor
Splitzaboravili povući ručnu

Opel koji je upao u more u splitskoj luci opet je na suhome: pogledajte kako je izgledalo izvlačenje automobila gostiju iz Ljubljane

Piše PSD
24. lipnja 2019. - 19:36

Iz mora u splitskoj trajektnoj luci dizalicom je, ali i uz pomoć ronilaca, izvučena Opel Corsa ljubljanskih registarskih oznaka koja je oko 14 sati ondje upala i potonula.

U splitskoj luci 'zaplivao' Opel: gosti iz Slovenije zaboravili povući ručnu! Automobil je plutao nekoliko minuta, a onda je potonuo, unatoč trudu Splićana da ga privežu uz obalu

Kako su nam bili javili svjedoci, uzrok ove nesreće bila je nepromišljenost gostiju iz Slovenije koji nisu najbolje “povukli” ručnu kočnicu prije nego su odlučili napustiti automobil, zbog čega je došlo do ove nesvakidašnje nesreće.

Nakon slijetanja u more na vezu 23, Corsa je nekoliko minuta plutala na površini mora, a kada je "doplovila" do obale, prvom polovicom je utonula u more i uskoro potonula. Prema izjavama svjedoka, nekoliko Splićana je konopima pokušalo zaustaviti potpuno potonuće automobila i privezati ga uz obalu, ali nije uspjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2021 04:33