StoryEditor
SplitPRVE METLE

Opara postavio Kerumovu sestru i SDP-ovog veterana da nadziru 'Čistoću'! Otkrivamo i ostatak 'šarenog' društva koje će kontrolirati rad velikog splitskog komunalnog poduzeća

13. prosinca 2017. - 18:48

Poteštat Andro Krstulović Opara svojim je potpisom imenovao četvero predstavnika Grada Splita u Nadzornom odboru (NO) "Čistoće", kojim će ubuduće predsjedati Nevenka Bečić, sestra HGS-ova šefa Željka Keruma i nekadašnja čelnica Gradskog vijeća.

Zanimljivo je da će među članovima tog upraviteljskog tijela biti i Veljan Radojković, SDP-ov veteran i friško umirovljeni dugogodišnji predstojnik Ureda državne uprave u našoj županiji. Takav rasplet ne čuti, jer je pripadnik starije garde socijaldemokrata očito dio HGS-ova nadzorničkog "paketa", a poznato je da je uvijek uspijevao postići svojevrsno suglasje s Kerumovim vijećnicima u Županijskoj skupštini.

U "Čistoćinu" NO-u sjedit će i Nenad Periš, šef HDZ-ova ogranka na Bačvicama i dugogodišnji šef Odjela za ispitivanje kakvoće zraka, tla i buke u županijskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo, te Josip Župić, bivši HDZ-ov predsjednik Gradskog kotara Kman i aktualni član Nadzornog odbora Gradske organizacije te stranke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. ožujak 2021 13:25