StoryEditorOCM
SplitSLABO SE PERE

Omiljeni splitski pazarić vidio je i bolje dane; jedan đir šmrkom ne bi mu naškodio, pogledajte na što sliči ovih dana

Piše Split SD
8. rujna 2023. - 14:40

Pazarić na Plokitama među Splićanima zauzima posebno mjesto, rado tu kupuju, pogotovo oni građani kojima je glavni Pazar van ruke. No, iako omiljen, Splićani se žale na loše održavanje, poglavito čistoću. Ne bi, doduše, bilo zgorega malo "popeglati" asfalt, vrijeme mu je.

- Blago vama na Plokitama, često čujem od ljudi iz drugih kvartova, vi u kvartu imate pazarić, na kojem ima svega. Slažem se. No, u zadnje vrijeme ima najviše šporkice.

image
Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj

Ako bi pitali prodavače što na bancima, što iz kioska i poslovnih prostora, kao i nas stanare zgrade pokraj pazarića, čuli biste da se pazarić slabo pere. Možete se uvjeriti i vlastitim očima. Ovo je gore nego za vrijeme HIPPOS-a.

Tržnice Split štede vodu, a izbrisali su se i crte prodajnih mjesta. Naš pazarić nije samo gradska tržnica, nego i srce našeg kvarta - kaže nam čitatelj koji nam je poslao fotografije pazarića.

image
Snimio čitatelj

"Čistoća" se jučer na svom Facebooku pohvalila kako su njihovi djelatnici uz pomoć cisterne i šmrka oprali površine unutar i oko Trgovačkog centra Pujanke. Eto, mogli bi ovih dana s istom opremon svratiti i do Plokita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:32