StoryEditor
Split‘u očekivanju renesanse‘

Oglasila se i Kristina Vidan: Birači su odlučili da su Puljak i Centar novi spasitelji Splita, bez obzira na sve neoprostive greške. Želim im da razbiju sve moje sumnje i spoznaje

Piše psd
27. lipnja 2022. - 23:56

Nakon prespavane noći, oglasila se i Kristina Vidan (Pametno), koja nije uspjela ući u Gradsko vijeće. Njezinu objavu donosimo u cijelosti: 

"Split je opet pokazao da zna biti fenomenalan fenomen i da uvik može iznenaditi. Ovoga puta birači su odlučili da su Ivica Puljak i Centar novi spasitelji Splita i dali im bezuvjetnu podršku bez obzira na sve gafove i nedopustive greške koje su radili putem. Na njima je sad da kroz iduće tri godine dokažu da je to bilo opravdano i u tome im želim puno uspjeha, da razbiju sve moje sumnje i spoznaje.

U očekivanju renesanse želim zahvaliti svima onima koji su unatoč jakoj spasiteljskoj viziji dali glas nama koji smo se proteklih 5 godina borili za solidaran, pristupčan, zelen i uređen grad u kojem je i onom najslabijem i onom najjačem među nama lipo. Mi smo ove izbore iskoristili da pokažemo kako je nužno da se što više žena uključi u politiku, kako je zaista važno osnažiti ih da uz podršku svojih muških kolega izađu iz sjene pozadinskog i operativnog rada i probiju stakleni strop političkih funkcija. Možda je to u ovom pokušaju bilo previše za Split, ali ne i za moje stranačke kolege i PR tim koji su dokazali da istinski vjeruju u rodnu ravnopravnost i na tome im od srca hvala.

Svim promatračima koji će se pokušati zluraditi našem navodnom potopu poručujem kako smo mi svoj komadić povijesti u pokušaju promjene splitske politike ispisali srčanim radom i jasnim stavom protiv svih društvenih anomalija, bez obzira od koga one dolazile. I na tome svakako nećemo stati". 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 03:51