StoryEditor
Splitdašak optimizma

Od početka kolovoza Zračna luka Split imat će 13 letova tjedno prema Münchenu, gotovo na razini prije izbijanja pandemije

Piše PSD
29. srpnja 2020. - 09:36
Zvonimir Barišin/Arhiva/HANZA MEDIA

Zračna luka Split od početka kolovoza biti će povezana čak 13 puta tjedno s Münchenom, radi se o većem broju letova u odnosu na srpanj ove godine, što je, prenosi Croatian Aviation, gotovo na razini prije izbijanja pandemije.

Na linijama će nastaviti prometovati Lufthansa i Croatia Airlines.

Direktni letovi iz Splita od 1. kolovoza dostupni su svakog dana u tjednu, uglavnom u jutarnjem terminu, što putnicima iz Splita omogućuje brojne konekcije preko ove njemačke zračne luke. Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijeću iz Splita u jutarnjem terminu, u 7 sati i 55 minuta, s dolaskom u Munchen u 9 sati i 30 minuta. Na liniji će nastaviti prometovati zrakoplovi tipa DashQ400 koji u floti Croatia Airlinesa imaju kapacitet od 76 putnika.

Također, kako piše Croatian Aviation, kompanija nudi i drugi let dnevno svake subote, u večernjem terminu, s polaskom iz Splita u 17 sati, te dolaskom u München u 18 sati i 30 minuta.

Uz Croatia Airlines, na liniji će kroz kolovoz nastaviti prometovati i njemačka Lufthansa, i to pet puta tjedno (svakog utorka, četvrtka, petka, subote i nedjelje).

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

31. kolovoz 2020 02:36