StoryEditorOCM
Split8. i 9. rujna

Objavljen je cijeli program Split Tech City Festivala, evo što vas očekuje ovog petka i subote u Ljetnom kinu Bačvice!

Piše pr
4. rujna 2023. - 15:24

Svi posjetitelji imat će priliku inspirirati se iskustvima domaćih i stranih stručnjaka te se umrežiti s ljudima sličnih interesa u predivnom ambijentu.

U Ljetnom kinu Bačvice 8. i 9. rujna održat će se treće izdanje Split Tech City Festivala u organizaciji Startup - udruge za poticanje i razvoj IT sektora Splita i regije, poznatije kao Split Tech City.

Dvodnevni festival ugostit će 22 predavača, a posjetitelji će moći uživati u 6 zanimljivih predavanja i 5 panel diskusija. Drugi dan posvećen je svim splitskim strancima pa će tako sav program biti na engleskom jeziku.

- Očekujemo više od 300 posjetitelja, za koje smo se potrudili osmisliti što zanimljiviji događaj u kojem je sadržaj važniji od forme. Svoj dolazak najavili su brojni srednjoškolci i studenti, kao i već etablirana imena iz splitskog tehnološkog sektora, najavio je Toni Trivković, predsjednik udruge Split Tech City.

Među predavačima su cijenjena imena iz svijeta tehnologije i poduzetništva poput Ivana Burazina, Ante Dagelića, Biljane Cerin i Jana Bodnara.

Na Festivalu će stručnjaci obraditi teme poput započinjanja karijere u IT sektoru, budućnosti marketinga, utjecaja umjetne inteligencije na život i rad, poduzetništva u znanosti, gradnje međunarodne karijere u kibernetičkoj sigurnosti i mnogih drugih.

Bit će zanimljivo čuti i panel raspravu o međunarodnoj strani Splita, ali ne sa stajališta turizma kako smo navikli, već kroz perspektive ljudi koji su doselili u Split iz raznih dijelova svijeta i svjesno ga odabrali kao svoje mjesto za život.

- Dobit ćemo uvid u njihov dolazak u Hrvatsku i prilagodbu na život ovdje, prepreke s kojima su se susreli, inspiraciju koja ih je potakla da se bave poduzetništvom u Hrvatskoj, te pozitivne stvari kojima su ih Split i njegovi stanovnici natjerali da ostanu i ovaj grad zovu svojim domom, kazao je Trivković.

Iz Split Tech Cityja pozivaju sve zainteresirane da na vrijeme dođu do ulaznica, kojih je ostalo manje od 100.

Detaljnije informacije o predavačima, temama, programu Festivala te cijeni ulaznica dostupne su na web stranici https://split-techcity.com/festival.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:41