StoryEditorOCM
Splitsve naopako

Neviđeno do sada; na dočeku u Splitu policija nije zabilježila prekršaj koji se svaki dan događa, ali zato petarde...

Piše Petra Klarić
1. siječnja 2024. - 11:32

Splitska policija poslala nam je izvještaj kako je protekao doček Nove godine na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

- Možemo izvijestiti kako je novogodišnja noć protekla mirno, svi dočeci Nove godine i brojna javna okupljanja protekli su sa sigurnosnog aspekta u redu i nisu evidentirani događaji narušavanja javnog reda i mira.

image

 

 

Tom Dubravec/Cropix

No, što se tiče korištenja pirotehnike jedno dijete u Splitu je zadobilo lakše tjelesne ozljede.

U Splitu u Getaldićevoj ulici je zabilježeno oštećenje stakla i zavjese na balkonu stana uslijed ispaljenja svjetleće rakete, te je također zbog uporabe pirotehničkog sredstva došlo do oštećenja prozorskog stakala na OŠ u Podstrani - navodi policija.

image




 

Vojko Bašić/Cropix

Također su izvijestili kako su zabilježena dva požara na vozilima - u Splitu je uslijed aktivirane signalne rakete koja je pala na osobno vozilo zapaljen prednji dio vozila i nastala su oštećenja, dok je u Solinu jedno osobno vozilo u potpunosti izgorjelo a očevidom će se utvrditi uzrok požara.

image
Paun Paunović/Cropix

- Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile teže ozljede - navodi se u policijskom izviješću.

image
Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:48