StoryEditor
Splituskok u komunalnom poduzeću

Nevenka Bečić nakon sjednice NO-a 'Čistoće': Što je iskrslo u zadnja dva-tri mjeseca, ne znamo. Raspravili smo detaljno o svim informacijama koje mediji prenose...

Piše A. Franić
25. srpnja 2019. - 12:09
1113

Prije dvadesetak minuta završena je sjednica Nadzornog odbora splitskg komunalnog poduzeća "Čistoća".

- Mi kao članovi Nadzornog odbora nemamo nikakvih i nismo imali nikakvih saznanja o onome o čemu vi mediji izvještavate tj. o situaciji koja se u ova dva dana odvija u društvu "Čistoća". Slijedom natpisa i informacija koje smo dobili iz medija, sazvala san sjednicu Nadzornog odbora koju smo sad održali. Raspravili smo detaljno o svim informacijama koje mediji prenose. Iz onog što su mi odgovorne osobe koje su trenutno u "Čistoći" izjavile proizlazi i da ni oni nisu imali nikakvih saznanja niti naznaka da bi nešto ovako mogli iskrsnuti - izjavila je nakon sjednice Nevenka Bečić, predsjednica Nadzornog odbora "Čistoće".

- Što se tiče samih članova Nadzornog odbora, mi smo se u svom radu uvijek bazirali na podacima iz temeljnih financijskih izvještaja i iz revizorskog izvještaja kojeg izrađuje ovlašteni revizor. Iz tih podataka je proizlazilo i proizlazi da je poslovanje društva uredno. Što je sad iskrslo u ova zadnja dva-tri mjeseca ja, ni članovi NO-a vam zaista ne možemo dati nikakav odgovor jer nismo s ničim upoznati.

- O sadržaju i tijeku sastanka obavijestit ćemo Skupštinu i dostaviti im zapisnik. Na njima su daljnje odluke. Ono što je za nas, kao članove NO bitno je da društvo obavlja svoju djelatnost bez ikakvih zastoja i da nema uskog grla u procesu rada - zaključila je Bečić.

Korupcija u splitskoj 'Čistoći': direktor kojeg je priveo USKOK upleo se u nezakonite radnje svega tjedan dana nakon imenovanja!?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 11:09