StoryEditorOCM
Splitkoji mot!

‘Ne može joj niko ništa, jača je od sudbine‘; Dok je pola nacije sjedilo pred TV-om, ova Splićanka je bila u svom điru. I totalno nas je oduševila

Piše Split SD
23. studenog 2022. - 18:13

‘Ne može joj niko ništa, jača je od sudbine - oko jedan i po, na Trsteniku. Ovako je preko cile vale s istoka do lučice Zenta. Koji  mot! Gospođa u zrelim godinama...‘

Ovakvom porukom obratio nam se danas oko 14 sati naš splitski čitatelj, po povratku iz šetnje sa svojim psom, taman negdje u vrijeme dok je dobar dio nacije još zbrajao dojmove utakmice Hrvatske i Maroka.

No, na naše veselje, naš čitatelj je umjesto pred televizijom, tamo negdje oko podneva bio u zdravom điru na svježem morskom zraku, baš kao i opisana gospođa koja je, štoviše, bila u - svježem moru.

Dobili smo i snimku energične Splićanke koja je revno otplivala svoju rutu na (recimo) ugodnih 18 stupnjeva koliko je danas iznosila temperatura mora u Splitu, a nije izostala ni zanimljiva kulisa s oblačnim nebom u pozadini i mladim stablima koja na vjetrometini prkose svakom vjetru.

Teško nam je ne zamijetiti, nekako kao gospođa s naše snimke - jača i od bure i od južine i od sudbine. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 11:19