StoryEditor
Splitpustili arije

Navijači Dinama do Poljuda putovali Prometovim busom bez klime i stisnuti ka' srdele, zbog nervoze platilo staklo: 'Bili su prilično agresivni i vulgarni'

Piše G. R.
31. kolovoza 2019. - 21:31
bus

Od šest Prometovih autobusa kojima su se iz Dugopolja do Poljuda prevozili Dinamovi navijači, na jednom vozilu razbijeno je staklo na zadnjim vratima.

Kako su nam ispričali svjedoci, navijači su razbili staklo netom prije samog dolaska na stadion.

- Bili su unutra stisnuti ka’ srdele. Vjerojatno su zbog toga bili prilično agresivni i vulgarni - kazao je naš čitatelj koji nam je poslao snimku oštećenog “Prometova” autobusa s navijačima na prilazu stadionu, a doznajemo i da vozilo nije bilo klimatizirano, što je zasigurno pridonijelo nervozi putnika.

Miro Delić, direktor splitske javno prijevozničke tvrtke potvrdio nam je da se jedno vozilo u garažu vratilo oštećeno, ali su “Prometovci”, vođeni iskustvom s ranijih okupljanja, spremni za takve incidente.

- Razbijeno je jedno staklo na zadnjim vratima zglobnog autobusa te se na istom vozilu, na predzadnjim vratima, iskrivila vodilica pa se više ne mogu zatvoriti. Doduše, po gostujuće navijače pošaljemo autobuse iz 2003. godine koji su osigurani tako da tvrtka neće snositi trošak, ali će trebati vremena da se oštećenja saniraju - pojasno je Delić.

 

Izdvojeno

02. srpanj 2020 15:46