StoryEditor
Splitcrni petak

'Namirila san cilu familiju, ali sad moran sve dobro sakrit': totalna šopingholičarska groznica trese Split, žene guštaju, muškarci grintaju, a u redovima se čeka i po pola sata!

24. studenog 2017. - 16:17
crni_petak8-241117

U redovima se čekalo i do pola sata, kartice su se peglale u svih šesnaest, žene su ostvarile kupovine života, a muškarci grinatli kao nikad - iako još nismo ni zakoračili u prosinac, šopingholičarska ludnica je uhvatila puni zamah - Black Friday ludnica konačno je nastupila i trajat će cijeli vikend!

Najbolje ponude planule su vrlo brzo, televizije i playstationi grabili su se od ranih jutarnjih sati, no nakon višesatnih lutanja po trgovinama zaključujemo kako imamo još do ostvarenja američkog šopingholičarskog sna. Prilazi trgovačkim centrima Mall of Split i City Center One zakrčeni su odmah po otvaranju.

- Namirila san cilu familiju. Sebe san počasila novin cipelama, haljinicon, džemperon i još kojon sitnicon. Muž će isto bit zadovoljan jer san mu kupila majicu i parfem, da me ne ubije koliko san potrošila. Pali su i neki božićni pokloni. Ajme, nemojte me više ni pitat, ko će doma s ovin vrećicama doć. Morat ću ih dobro sakrit, to je tajna operacija, na nivou Jamesa Bonda - kazala nam je simpatična Ana, koja je do centara na kraju grada potegnula iz Trilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. studeni 2020 10:51