StoryEditor
Splitoprez!

Na žnjanskoj plaži ženu ugrizla zmija dok je pričala na mobitel!; ‘Odjednom sam osjetila jaku bol... Sve je bilo puno krvi jer je ‘naciljala‘ žilu‘

Piše Merien Ilić
29. lipnja 2022. - 17:07

Čuli smo već da se zmije znaju uvući i u urbana područja. Vatrogasci su lani našli zmiju na prvom katu jedne kuće, uvukla se jedna i u stan na Žnjanu, no za ugriz zmije na jednoj od najnapučenijih splitskih plaža, e to stvarno još nismo čuli!

Kako piše Dalmacija danas, proteklog tjedna jednu rumunjsku turistkinju ugrizla je zmija upravo na Žnjanu, na plaži!

- Kad mi je zazvonio mobitel povukla sam se u hladovinu obližnjeg stabla. Pričala sam, a onda sam samo odjednom osjetila jaku bol. Prvo sam pogledala nogu, a onda sam u blizini vidjela zmiju koja bježi u obližnji grm - kazala je Monika koja je uspjela sjesti u auto i odvesti se u bolnicu gdje je liječnik ustanovio kako nije riječ o otrovnici, no zmija ju je ugrizla u žilu, pa je bilo puno krvi.

- Danima nisam mogla stati na nogu. Noga mi je bila duplo veća od normalne veličine. Moram kazati da je sve to vrijeme vraški boljelo. Evo sada, desetak dana nakon ugriza, konačno dolazim sebi i mogu se vratiti svojim redovnim obvezama - rekla je Monika za Dalmacija danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. kolovoz 2022 06:09