Splitpohvala za rad

Među najboljim doktorima u Hrvatskoj je i 56 splitskih stručnjaka, evo tko su liječnici koje pacijenti obožavaju; Omiljeni ginekolog: Svakome pristupam kao cjelovitom ljudskom biću

Piše Ana Franić
dino_markovina

Portal Najdoktor šestu godinu zaredom objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Hrvatskoj. Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com virao najbolje doktorice i doktore su: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komenatara te kvaliteta samih komenatara.

Portal Najdoktor objavio popis najboljih liječnica i liječnika u Hrvatskoj, ovo su najbolji stručnjaci po izboru pacijenata; Upućen i apel svim građanima

Sa splitskog područja na popisu se nalazi 56 doktorica i doktora. 

Na popisu su se tako našli abdominalni kirurzi Radoslav StipićOgnjen Barčot, dermatovenerologinja Ivana Hlevnjak, dječji kirurg Zenon Pogorelić, endokrinolog Zoran Vučinović, fizijatrica Vesna Bilandžić. 

U kategoriji ginekologa na popisu su: Jasminka Rešić, Dubravka Branica, Zdeslav Benzon, Vedran Hrboka, Hrvoje Vlašić, Teo Budimir, Tatjana Postrak-Jukić, Tanja Vukušić-Pušić, Sandra Benzon, Robert Vulić, Nives Luetić, Marko Mimica, Jakov Viđak, Dino Markovina, Baldo Obad, Ante Radić, Ante Pecotić Ante Mršić

Ginekolog Dino Markovina nekoliko je puta osvajao titulu Najdoktora, a kako nam kaže nije očekivao da će titulu dobiti i ove godine.

- Iznenadilo me što sam se ponovno našao na listi. Iz godine u godinu raste broj pacijenata i nekako ne očekuješ da će svatko biti zadovoljan. Znači mi ovo priznanje jer je od strane pacijenata, kazao nam je ginekolog Markovina.

Što mislite čime ste osvojili svoje pacijentice? - pitamo ga.

- U svom poslu nastojim dati sve od  sebe. Trudim se svaku pacijenticu kompletno sagledati i saslušati, ne samo kroz problem koji ima već kao cjelovito ljudsko biće, rekao nam je doktor Markovina.

Najboljim doktorima proglašeni su i internisti Robert Matutinović i Milan Marković, kardiolog Ante Anić, mikrobiologinja Javorka Leko-Grbić, neurolozi Darijo SučevićMario Mihalj, neurokirurg Vlatko Ledenko, oftamolozi Darko BatistićDobrila Karlica.

U kategoriji otorinolaringologa najboljim su proglašeni Ante Sučić, Davor Sunara, Zlatko Kljajić, Zaviša Čolović, Robert Tafra i Ivan-Anđelko Lisec, a od psihijatara Anđelko Beg.

Od doktora obiteljske medicine na popisu se nalaze Ariana Medini, Zoran Čekić, Silvana Milovac i Jadranka Bandalo-Žebčević.

Parodontolog Dario Bojčić petu godinu zaredom okrunio se titulom najdoktora, a misli kako je svoje pacijente osvojio neporednim pristupom i kvalitetnim radom.

- Uvijek se nadaš, naravno. Ova titula se temelji na komentarima pacijenata što je super da imamo povratnu informaciju, a dodatna pohvala rada je kada ti kolege šalju pacijente, rekao nam je doktor Bojčić.

Najbolji plastični kirurg je Bojan Štambuk, a u kategoriji pedijatara na popisu su se našli Luka Stričević, Tamara Bošnjak, Snježana Kapor-Jeričević, Meira Kraus, Dubravko Matić i Blanka Labura

Najbolji reumatolog je Dušanka Kaliterna-Martinović, a u kategoriji stomatologa u Splitu su najboljim proglašeni Dea Jurić-Perković, Ante Kovačić i Mia Roglić.

#NAJDOKTORI