StoryEditorOCM
Splitlete packe

Matijević uzvraća HDZ-u: ‘Tomislave, to se zove demokracija, to znači imati ‘kičmu‘. Ti to nikad nećeš razumjeti...‘

Piše Split SD
20. ožujka 2024. - 18:05

Nije trebaloi dugo čekati na odgovor Davora Matijevića, šefa splitskog SDP-a nakon što mu je mladež HDZ-a preko Facebooka uputila poruku po pitanju kreiranja izbornih lista kako mu je Ivica Puljak uzeo sve, pa i ono malo dostojanstva što mu je ostalo.

- Tomislav Šuta nema hrabrosti da napiše sam svoje mišljenje nego koristi svoju partijsku mladež da pišu priopćenja. Razumijem kako Tomislav ne shvaća da se politikom možeš bavit zbog boljitka društva, a ne fotelje i vlastitog probitka.

Razumijem i da se Tomislav grčevito bori za fotelju saborskog zastupnika pa ne razumije da mene nikad Sabor nije ni zanimao.

Čak ga razumijem i u tome što nikad javno neće reći o Plenkoviću ono šta govori u kuloarima. Nije lako imat svoj stav i ne bojati se javno ga prezentirat, pogotovo u stranci kao šta je HDZ.

Al ne razumijem zašto misli da će poentirat na tome što se splitski SDP "usudio" kontrirati stavu predsjednika Grbina.

Tomislave, to ti se zove demokracija, gdje svatko ima pravo reći svoje mišljenje. Tomislave, to ti znači imati stav da se boriš za svoja uvjerenja. Tomislave, to znači imati "kičmu" i ne robovati stranačkoj hijerarhiji. I ne, ti to nikad nećeš razumjeti niti osjetiti - nije ostao dužan Matijević.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:40