StoryEditor
SplitPARK ŠUMA MARJAN

Matijević (SDP) o imenovanju Mušure: Gradonačelnik je potencirao da ga je SDP opstruirao na vijeću, a mi smo podržali HDZ-ovca samo zbog njega!

Piše PSD
25. rujna 2021. - 09:40

Prepirke oko sjednice Gradskog vijeća održane u četvrtak još se ne smiruju. Na Facebooku je danas reagirao vijećnik Davor Matijević (SDP) na temu imenovanja Stipe Mušure kao vršitelja dužnosti ravnatelja Javne ustanove za upravljanje park-šumom Marjan. 

Istaknuo je da je SDP samo zbog gradonačelnika Ivice Puljka podržao HDZ-ovca Stipu Mušuru na Marjanu. 

- Gradonačelnik je jučer potencirao kako ga je SDP opstruirao na vijeću. Nakon što sam jučer izvukao podatak kako je samo SDP od svih programskih partnera glasao identično kao i Centar na zadnjoj sjednici vijeća ovdje imate video gdje jasno kažem kako smo protiv imenovanja HDZ-ovca Stipe Mušure na čelu P.Š.Marjan, ali da će SDP to ipak podržat jer je to gradonačelnikov prijedlog i ne želimo da ustanova ostane obezglavljena.

Rekao sam na vijeću: "Zašto sam protiv izbora Stipe Mušure? Zato što je HDZ-ovac, član je koji je bio iznimno aktivan u kampanji, evo vidim ga na slici sa Vicom Mihanovićem, Domom Marojevićem, nizom uglednika iz HDZ-a... S obzirom da je ranije rekao gradonačelnik kako smo mi iz SDP-a ti koji želimo sačuvati na položaju HDZ-ovce onda dođe prijedlog da imenujemo HDZ-ovca. Osobno sam protiv toga, ali kao i kolega Kotur podržat ću. Prijedlog je takav kakav je, nemamo izbora, podržat ćemo Stipu Mušuru, ali mislim da se puno kvalitetnije rješenje moglo odabrat."

Replika Vici Mihanoviću:"Kolega Mihanoviću, moram čestitat, vi ste i dalje uspješan kadrovik. Dobili ste člana nadzornog odbora Prometa, dobili ste sada v.d.Marjana, tako da svaka čast, čak i dok ste oporba vi uspijevate kadrovirat, to jedino HDZ-u može uspjet."

P.S. eto zašto su kamere dobre, Ivice - napisao je Matijević u svom statusu uz video. 

item - id = 1129945
related id = 0 -> 1135121
related id = 1 -> 1135099
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2021 22:42