StoryEditor
SplitPRILIKA ZA POSAO

Mate Rimac oduševio objavom: najavio da će zaposliti još 400 radnika, a traži i djelatnike koji će raditi u njegovom uredu u najvišem splitskom neboderu

Piše Antea Burazin
29. travnja 2022. - 14:04

Nakon što je jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, Mate Rimac, u ožujku ove godine najavio da otvara ured u Splitu, sada je novom objavom obznanio kako će do kraja godine zaposliti 400 novih radnika. Objava je dočekana sveopćim oduševljenjem.

Za sada su njegove dvije tvrtke "Rimac Technology" i "Bugatti Rimac" raspisale natječaje za 252 radna mjesta, od kojih je devet za posao u splitskom uredu.

Otvorene pozicije za rad u gradu pod Marjanom u ovoj najpoznatijoj tvrtki za proizvodnju električnih automobila su Frontend Developer, Software Test Engineer, Diagnostics & Calibration Software Engineer, Human Resources Business Partner, Software Test Automation Engineer, System Architech – Digital Services & Connectivity, Product Owner – Digital Services & Connectivity, Embedded Software Team Lead – Infotainment, Embedded Software Team Lead – Power Electronics. Pozicije je raspisala tvrtka "Rimac Technology", dok "Bugatti Rimac" još nema otvorenih radnih mjesta u našem gradu.

Rimčev je ured smješten u najvišem neboderu u Hrvatskoj, 135 metara visokom tornju Westgate, poznatijem pod imenom "Dalmatia Tower", gdje je zakupio jedan kat te dodatnih pola kata.

Iz "Rimac Technology", inače sestrinske tvrtke "Rimac Autombila", u ožujku su nam odgovorili kako će ured u Splitu biti zadužen za razvoj softverskih rješenja što je vidljivo i iz traženih radnih mjesta.

Sve o uvjetima i prijavi za navedene poslove možete pogledati ovdje

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. srpanj 2022 12:57