StoryEditor
SplitOTVORENO PISMO

Luka Podrug: Priznajem, kaznite me! Moje je djelo ‘Za dom spremni’ na spomeniku HOS-u u Splitu!

Piše PSD.
26. siječnja 2015. - 22:33

Svim istražiteljima, cenzorima, policajcima, tužiteljima, novinarima, antifašistima, a posebno “pilićima” i ostalim crvenim fašistima, javno obznanjujem: ja gradski vijećnik Hrvatske čiste stranke prava autor sam i kreator pozdrava Za Dom Spremni, na spomeniku poginulim pripadnicima HOS-a u Splitu.

Prijavljujem se javno, posebno policajcima i tužiteljima na obavijesni razgovor, jer iste državne službenike želim podučiti ponešto o hrvatskoj povijesti, a posebno o Domovinskom ratu i postrojbama HOS-a, kako bi prestale manipulacije i stale nepotrebne istrage, a MUP prestao biti milicija u policiji.

Ja sam krivac. Djelo priznajem. Ne kajem se i ne tražim ublažavanje kazne, niti primjenu olakotnih okolnosti. Ispišite mi slobodno kaznu, jer na mome, kao ni na čelu hrvatskih branitelja ionako nema više mjesta za vaše crvene etikete.
Za Dom Spremni branitelji su stvorili nezavisnu Hrvatsku, Za Dom Spremni pripadnici HOS-a su živote položili za domovinu.

Za Dom Spremni stoji u službenom znaku devete bojne HOS- a, a odluku o postavljanju grba devete bojne HOS- a je jednoglasno donijelo Gradsko vijeće grada Splita 18. veljače 2014., na moj prijedlog, na što sam ponosan, pa ja svjesno i svojevoljno preuzimam političku i kaznenopravnu odgovornost za cijelo Gradsko vijeće Grada Splita.
Poštovani manipulatori, cenzori, krivotvoritelji i dvolični moralizatori, pozdrav Za Dom Spremni je sastavni dio znaka devete bojne HOS- a, a na spomeniku se nalazi poradi takve odluke Gradskog vijeća Grada Splita. Spomenik u trenutku postavljanja nije bio dovršen iz tehničkih razloga.

Sada je dovršen, te je potpun i savršen, jer sadrži pozdrav Za Dom Spremni pod kojim su HOS-ovci živote dali.
Pilić i ostali crveni „pilići“ koji spomenik i cijelo Gradsko vijeće Grada Splita proglašavaju fašističkim zaslužuju samo javni prijezir!

U Splitu, 25. siječnja 2015. godine

Gradski vijećnik Grada Splita Luka Podrug


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 17:47