StoryEditorOCM
Splitevo ga opet

Korona se opet uvukla u splitske domove za starije i nemoćne. Korisnicima zabranjeno grupiranje, nošenje maski obavezno

Piše M. G.
13. prosinca 2023. - 16:06

Još od početka svibnja nije bilo zabrane posjeta zbog korone u objektima Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj i na Zenti, a onda su se ovih dana zaredale. Koronavirus je opet u ekspanziji, pa se ponovo uvukao i u staračke domove zbog čega su za posjete zatvoreni dijelovi objekata na Zenti i u Vukovarskoj.

U posljednjih nekoliko dana Uprava doma objavila je na službenoj web stranici, te izvjesila na vrata oba objekta, obavijest o zabrani posjeta. Na Zenti ona vrijedi u slučaju korisnika smještenih u stacionaru i to od 11. prosinca do daljnjega. Dostava lijekova, namirnica, higijenskih potrepština i dr. moguća je svakodnevno na glavnom ulazu od 10.30 do 12 sati.

U objektu u Vukovarskoj najprije su, do daljnjega, zatvoreni stacionari na trećem i četvrtom katu, a po novome i na drugom. Dostava lijekova, namirnica, higijenskih potrepština i ostalog također je moguća svakodnevno na glavnom ulazu od 10.30 do 12 sati. Korisnicima doma, naputak je Uprave, nije preporučeno grupiranje i obavezno je nošenje maski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:24