StoryEditorOCM
Splitadventska čarolija

Otvoreno veliko klizalište na Prokurativama, ima i specijalne efekte! Pogledajte kako su se snašli prvi klizači

Piše split sd
5. prosinca 2023. - 08:00

S malim zakašnjenjem zbog dužeg i ponavljanog natječajnog postupka, sutra počinje Advent na Prokurativama i trajat će do

6. siječnja 2024. Međutim, već sinoć je, također s odgodom zbog pretoplog vremena, otvoreno klizalište Prokurative kao i ledeni park Mertojak, iako i to kasni nekoliko dana zbog pretoplog vremena.

image

Sinoć je otvoreno klizalište na Prokurativama

Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix

Kako je najavljeno u Turističkoj zajednici, na ovogodišnjem Adventu Prokurative očekuju vas koncerti omiljenih pjevačkih legendi, gastro kućice, te bogati dječji program.

Samo klizalište na Prokurativama prostirat će se na površini od 600 kvadrata, a bit će opremljeno suvremenim tehnologijama - led rukohvatima, ekranima i velikom led svjetlećom jelkom s animiranim projekcijama i svjetlosnim efektima u ritmu glazbe.

Radno vrijeme klizališta će biti svaki dan od 9 do 23 sata, a najave i rezervacije termina za klizanje primaju na broj +385 91 452 5914.

Što se tiče gastro ponude, organizatori koji stoje iza ‘Adventa Prokurative‘ popularni su splitski ugostitelji s dugogodišnjim iskustvom, a među njima su Bajamonti Pizza, Fish & Steak House, Restaurant Adriatic, Pizzeria Skipper, Adriatic Sushi & Oyster bar Split, Pizzeria Sette Sorelle, Konoba Laganini, Chops Grill - steak & seafood, Portofino - Steak, Pasta & Seafood, Paradiso bar Split, Pizzeria Portas i The Fat Boar.

- S obzirom na to da se radi o ugostiteljima koji već godinama pomiču granice u ponudi hrane, pića i zabave u Splitu, sigurni smo da će brojni posjetitelji guštati u njihovoj blagdanskoj ponudi hrane i pića, koja će se pronaći na kućicama na Prokurativama - tvrde u TZ-u.

Kada je u pitanju koncertni program, na otvorenju ovogodišnjeg Adventa Prokurative nastupit će Taxi bend.

Uz niz glazbenika koji će iz večeri u večer biti zaduženi za dobru atmosferu na Prokurativama, od DJ-eva Jakira i Vangela, Feđe i Tina do Milana Terze i poznatih splitskih bendova, jamaca dobre zabave (Viva, Best, XXS, Boss, Bura, Bravo, Elite, Euforia), organizatori su dogovorili i nekolicinu većih koncerata.

Sredinom prosinca očekuje se koncert Tonyja Cetinskog, a uoči Božića moći će se zabaviti uz Jolu, a na sam Božić, kako stoji u radnoj verziji programa, Albinu, te dan kasnije Duška Kuliša.

Nekoliko dana uoči dočeka 2024. Splićane i njihove goste očekuje koncert beogradske skupine S.A.R.S., a čast zatvaranja adventskih događanja na Prokurativama na Tri kralja pripast će gostu iznenađenja.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:03