StoryEditorOCM
SplitMOJ SPAS ZA MENE

Kao za pegulu, nedjeljom u kući uvijek nešto pofali. Da ne lutate bezveze, ovo je popis otvorenih splitskih trgovina

Piše Božidar Lončar
17. ožujka 2024. - 08:22

Nedilja je. Idealno vrime za odmorit malo. Iden skuvat kavu, uzet ću one kekse i odnit na balkon dok ne uskuva voda. Ala, nema ni kave ni keksiju. A, šta ću sad?! Jel može gore?! Ajmo bit iskreni i priznat sami sebi: koliko vam se puta dogodila ova situacija. Triba izać iz kuće, a nedilja je, u pidižami si i ne da ti se. 

E sad, da vam se ne bi dogodilo da morate proć pola grada radi dva artikla, odlučili smo vam olakšati i donosimo popis trgovina koji rade danas.

Na shopping centre zaboravite: "Joker", "Mall", "City" i "Salona Mall" ne rade. U "Jokera" rade ugostiteljski objekti, kino, fitness centar i automat klub. Ljekarna, kino, ugostiteljski objekti, automat klubovi, karting arena i autopraonica radi u "City-a", a u "Mall-a" kino, dječje igralište, neki ugostiteljski objekti i automat klubovi.

Što se tiče dućana, najviše je otvorenih "Tommya" i "Studenaca". "Tommy" je otvoren na Mažuranićevom šetalištu, Lovačkom putu, Ruđera Boškovića, Doverskoj, Šibenskoj i Kranjčevićevoj.

image

Poslovnice Tommyja koje rade danas...

Screenshot/Tommy

Kao radnu nedjelju, "Studenac" je odabrao trgovine u Vinkovačkoj, Kupreškoj, Dubrovačkoj, Odeskoj i Mandićevoj ulici. 

image

Otvorene trgovine Studenca

Screenshot/Studenac

”Konzum” u Trondheimskoj i Neslanovcu će biti otvoren baš kao i ”Lidl” na Vukovarskoj 190 i prodavaonice ”Spara” na Poljičkoj te Boškovićevoj. ”Ribola” u Mosećkoj, Radničkoj, Gatu svetog Duje i Mostarskoj radi baš kao i ”Victa” u Doverskoj, Hercegovačkoj i Spinčićevoj.

image

Radni raspored za nedjelju u Ribolinim trgovinama

Screenshot/Ribola

"Kaufland" je zatvoren u cijeloj zemlji, a "Plodine" u cijeloj Dalmaciji.

image

Otvorene trgovine Plodina ne uključuju Dalmaciju

Screenshot/Plodine/

Kruh neće moći kupiti u pekarama ”Babić” u Mostarskoj 72, Mosećkoj, Ulici Table, Gundulićevoj 26, Dubrovačkoj 14, Šoltanskoj 1A dok bi ”Prerada” i ”Krafne kod Mate” trebali raditi redovito ako je vjerovati Googleu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:09