StoryEditorOCM
Split‘NIJE NAŠA NADLEŽNOST‘

Kako je HNS-u palo napamet zapasati cijeli parking na Poljudu bez ičije dozvole?! Iz Banovine potvrdili da ni od njih nisu tražili nikakvu suglasnost

Piše G.R.
6. lipnja 2022. - 13:19
Split, 180920. Grad je uveo novi rezim naplate parkinga pored bazena SC Poljud na Setalistu Vlll Mediteranskih igara. Na fotografiji: parking sa postavljenim automatima za placanjeNikola Vilic/Cropix

Kako smo jutros objavili, Hrvatski nogometni savez je bez potrebnih suglasnosti zapasao cijelo parkiralište na poljudskim bazenima.

Niti su tražili, niti su dobili potrebnu dozvolu Javne ustanove Športski objekti, a to nam je potvrdio direktor gradske firme Gordon Cerjan. Naglasio je kako nema informaciju da im je netko u Banovini izdao dozvolu za korištenje te površine, a kako bi uopće mogli ako nisu nadležni.

Iz Gradske uprave smo dobili potvrdu kako nisu izdali dozvolu za korištenje tog parkirališta jer njime upravlja Javna ustanova.

- Ovaj Upravni odjel po zahtjevu HNK Hajduk a na temelju prethodnog traženja policije, izdao prometnu suglasnost za korištenje parkirališta uz glavni zapadni ulaz u HNK Hajduk uz obavezno osiguranje fizičkog nadzora s ciljem omogućavanja prolaska korisnika športske lučice i Doma Lora - odgovorili su uz Banovine i tako potvrdili da je HNS bez ičije suglasnosti blokirao parkiralište pokraj bazena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. veljača 2023 04:30