Splitljudskoj gluposti nema kraja

Kakav je ovo manevar izveo vozač tegljača na'ukletom' splitskom križanju, samo za dlaku je izbjegnuta tragedija; Shvatite ovo kao upozorenje

Piše M.Dr.
jedan.JPG

Križanju ulice Domovinskog rata, Hrvatske mornarice i Ulice slobode opet je u subotu ujutro bilo najopasnije u gradu Splitu. Na svu sreću, ovoga puta nije bilo sudara, ozlijeđenih ni mrtvih, ali ono što se dogodilo može biti važno upozorenje za sve građane koji se upuštaju na ovakve manevre na 'najukletijem' križanju u gradu.

Nije poznato što se zapravo dogodilo vozaču tegljača koji je prevozio jedrilicu, no isti je u jednom trenutku doslovno svom svojom silinom i duljinom zapeo na 'ozloglašenom' križanju, i u nevjerici ostavio sve one koji su se u subotu ujutro negdje oko 10.45 zatekli na tom mjestu.

No priča tu ne staje, vozač nije nastavio voziti prema ulici Slobode, ka hotelu Art, bivšem Bobisu, gdje ga je čekao još jedna tegljač, pretpostavljamo da se prema tamo kretao, nego se čovjek počeo nasred križanja vraćati u rikverc!

Zbunjeni promatrači, pješaci ali i oni koji su bili u svojim automobilima, nisu mogli vjerovati što vozač izvodi.

Što se kasnije s tegljačem dogodilo, pretpostavljamo da je došao do lokacije gdje je i krenuo, ali moramo priznati da ovo jutros baš i nije najpametnije izveo.

Pogledajte u fotogaleriji.

#ULICA DOMOVINSKOG RATA#ULICA SLOBODE#OPASNO SPLITSKO KRIžANJE#ULICA HRVATSKE MORMARICE