StoryEditorOCM
Splitjoš ima dobrih ljudi

Jutros je misteriozni Splićanin Goran učinio nevjerojatnu gestu i spasio parkirano vozilo od potopa. Vlasnik auta objavio njegovu poruku: ‘Ovo je sve što sam mogao učiniti...‘

Piše split sd
27. rujna 2022. - 17:36

Jutros, uslijed pljuska koji je temeljito močio splitske ulice, Goran je na parkingu kod Prime 3 učinio ono što bi malo tko drugi. Pitate se: Tko je Goran? E pa, ne znamo ni mi.

Taj je (zasad) anonimni Splićanin je, očito, primjetio vozilo s otvorenim prozorom, a onda, kako bi ga spasio od potopa, oblijepio ga najlonom i tako vlasniku uvelike olakšao život.

Našavši poruku kojom je skromni Goran objasnio da je ‘ovo bilo sve što je mogao učiniti‘, vlasnici su se oglasili na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode kako bi podijelili ovu lijepu gestu neznanog sugrađanina i zamolili ga da im se javi. 

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

‘Želimo se zahvaliti nepoznatom Goranu, koji je jutros oko 10 sati na parkingu Split - Prima 3 prošao kraj našeg auta i vidio da je zadnji prozor ostao otvoren. Kiša je padala ko‘ luda. Oblijepio je prozor najlonom i tako spasio da nam ne padne kiša u auto. Ostavio nam je poruku da je to sve što je mogao učiniti. Nije malo, već je ovo velika gesta koju je za nas učinio. Jedno veliko hvala! I ako ovo pročita, nek‘ se javi.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2022 15:19