StoryEditorOCM
Splitsa sjednice

Izabrano novo Gospodarsko vijeće splitske Komore, u njemu su i novi predstavnici šest poznatih tvrtki...

Piše Split SD
29. siječnja 2024. - 14:21

U ponedjeljak je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Split održana konstituirajuća sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Split za mandatno razdoblje 2024.-2028. godine.

Konstituirajuću sjednicu novog saziva Vijeća vodio je predsjednik Županijske komore Split Joze Tomaš, a članove novog Vijeća u svoje je i u ime predsjednika HGK Luke Burilovića pozdravila potpredsjednica HGK za graditeljstvo i promet Mirjana Čagalj. ‘‘Važno je istaknuti da u novom sazivu Gospodarskog vijeća HGK - Županijske komore Split sudjeluju tvrtke iz različitih gospodarskih djelatnosti, s naglaskom na najznačajnije u strukturi županijskog gospodarstva, kao i iz svih kategorija članstva HGK, kako bismo imali što realniju sliku gospodarstva Splitsko-dalmatinske županije‘‘, rekla je Čagalj, čestitavši svima, a posebno tvrtkama koje su po prvi put izabrane, na mandatu.

image
HGK

Gospodarsko vijeće HGK – Županijske komore Split za mandatno razdoblje 2024.-2028. godine, čini 21 član, s predsjednikom Vijeća koji je predsjednik Županijske komore Split.

Članovi novog saziva Vijeća su predstavnici sljedećih tvrtki: AD Plastika iz Solina, Apfel iz Makarske, Auto Hrvatska iz Splita, Biliškov nekretnine iz Kaštel Starog, Cemex Hrvatska iz Kaštel Sućurca, Deltron iz Splita, Grand hotel Lav iz Podstrane, Hit Dalmatia iz Split, Hotel Split, Jadrankamen iz Pučišća, Luka Split, Manas iz Splita, OTP banka, Rand shipyard iz Kaštel Sućurca, Sardina iz Postira, Spegra iz Splita, Stella mediterranea iz Klisa, Tommy iz Split, Zračna luka Split i Žuvela iz Hvara.

Uz 14 tvrtki iz prethodnog saziva Vijeća, u ovom sazivu je šest novih tvrtki, i to iz djelatnosti veleprodaje, turizma, prijevoza i skladištenja, male brodogradnje, građevinarstva te prerađivačke industrije: Apfel, Grand hotel Lav, Luka, Rand shipyard, Kaštel Sućurac, Spegra i Žuvela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:51