StoryEditorOCM
Splitreakcije na ostavku

HGS-ovci opleli po gradonačelniku: ‘Puljak daje otkaze svim ženama koje ga slijepo ne slušaju‘

Piše A. P., P. K.
29. veljače 2024. - 15:04

Ne stišavaju se reakcije oporbenih gradskih vijećnika nakon ostavke sad već bivše gradske vijećnice Centra Ane Dorotić Čaljkušić

Podsjetimo, ona je dala ostavku na mjesto gradske vijećnice i napustila je Centar nakon što je prije glasanja o ukidanju Upravnog odjela za gradsku imovinu zbog razilaženja u mišljenjima napustila sjednicu Gradskog vijeća.

- Da živimo u srednjem vijeku, a ne u "renesansi" ljudi bi za bračni par Puljak mislili da imaju kugu i ne bi ih puštali blizu - komentirao nam je HGS-ov vijećnik Igor Stanišić

Njegova kolegica Lidija Bekavac (HGS) je poručila da gradonačelnik Ivica Puljak "daje otkaze svim ženama koje ga slijepo ne slušaju". 

- Napušta se brod koji tone! Puljkova vijećnica dala je ostavku i napustila Puljkovu stranku, zadnja za sada u nizu. Ona je stala u obranu druge žene, odbijajući lagati za gradonačelnika Puljka. Očito je da Puljak daje otkaze svim ženama koje ga slijepo ne slušaju. Gradonačelniku je žena očito objekt koji njega treba slušati bez pogovora, a ne osoba koja ima svoju volju, odluku, savjest, karakter i inteligenciju.

Da se gradonačelnika pita mislim da ženama ne bi ni dao pravo glasa. On ženama daje otkaze i gradske vijećnice omalovažava postavljajući se prema svim ženama superiorno, čak si daje i pravo da nas ocjenjuje samo zato što je muškarac. Zato drage žene, ujedinimo se i recimo dosta njegovoj tiraniji i seksističkoj politici! - napisala je Bekavac na svom Facebook profilu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:00