StoryEditor
Splitafera ‘rheos‘

HDZ-ovka pitala Puljka zašto je sam odabrao brokera koji će posredovati u osiguranjima kompletne imovine Grada, a on će: ‘Ovo vaše pitanje doprinosi cirkusu‘

Piše MILENA BUDIMIR, GABRIJELA RADANOVIĆ
21. listopada 2021. - 10:50

Cirkus je završio, vratimo se u realnost i krenimo s temom zbog koje je nastalo sve ovo. Ovim postupcima radite upravo netransparentno. Zar zaista nije bio potreban natječaj za odabrati brokersku kuću? Sami ste odabrali brokera!

Kazala je to vijećnica HDZ-a Ivana Zelić Relata u nastavku jedne od najneobičnijih sjednica Gradskog vijeća, koja je započela tako da su vladajući zatražili raspuštanje splitskog parlamenta, ali njihov prijedlog nije prošao.

- Ovo vaše pitanje doprinosi cirkusu, sve što ste naveli je laž, ono što mi želimo je uštediti gradu Splitu stotine tisuće kuna, ako ne i milijuna, kazao je Ivica Puljak.

Relata je inzistirala na tome da se brokerska kuća odabrala jednostano, no Prkić je prekinuo ponavljanje pitanja, Franić mu je na to dobacio: Laki je nervozan!

Kako nije prestao sa dobacivanjima iz klupe dobio je dvije opomene i izbačen je na deset minuta iz vijećnice, kako nalaže Pravilnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2022 16:24