StoryEditorOCM
Splitčarke oko marjana

HDZ-ovac Piplica prozvao bračni par Puljak ‘političkim strojem‘ i pozvao ih da zbog novog nestašluka ‘samelju kauboja Ivoševića‘: Marijana, obećala si...

Piše SPLIT SD
5. ožujka 2022. - 22:58

Član Gradskog Odbora HDZ Split, Toni Piplica, putem Facebooka osvrnuo se na najnovija događanja o Javnoj ustanovi Park-šuma Marjan. Prozvao je dogradonačelnika Ivoševića zbog "picavanja komunikacijske radionice" i "kaubojštine" te pozvao Marijanu Puljak da, na koji god to način ona već može, ga razriješi njegove dužnosti. Također se "očešao" i o koordinatora za zaštitu i očuvanje Park šume Marjan Srđana Marinića koji se, kako kaže Piplica, "opet sklonio u zavjetrinu".

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Politički stroj obitelji Puljak neumorno melje. Nakon Prkića, Čupića, Pranića i Ivoševića na red je došao i Tukić. Zamjenik Ivošević picao je komunikacijsku radionicu i ukazao se u prostorijama JU Park-šume Marjan, gdje je opet demonstrirao kaubojsku komunikaciju.

Ono što posebno iznenađuje je što je dojučerašnji aktivist danas postao gorljivi branitelj povlastica koje nosi vlast, kao što je službeni automobil direktora. Podsjećam, Marijana Puljak je pri slanju Ivoševića na radionicu rekla da je jasno što ga čeka ukoliko opet ponovi isto. Očekujemo od saborske zastupnice da se drži riječi i ovaj put stvarno kazni recidivista Bojana, jer je ona ta koja donosi odluke.

Tim više što je to i na tragu najava gradonačelnika koji se prikazivao kao borac protiv kaubojštine, a sada njegova administracija na čelu sa zamjenikom agresivno sprovodi istu po gradskim ustanovama i tvrtkama. Konstanta i u ovom scenariju je da se stvarni krivac, koordinator Marinić opet sklonio u zavjetrinu i pustio zamjenika da divlja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. siječanj 2023 07:36