StoryEditorOCM
SplitSTIPE ČOGELJA

HDZ-ovac kaže da će narod zauzdati Milanovićeve konje, okrpio i Puljka: ‘Časan čovjek ne prelazi preko uvrede supruge‘

Piše SPLIT SD
18. ožujka 2024. - 15:25

Stipe Čogelja, dožupan Splitsko-dalmatinske županiej, objavio je na Facebooku da se osjeća ljutito. Evo i zašto:

- U tijeku je pokušaj gmižućeg ustavnog udara kojeg provodi takozvani Predsjednik Republike Hrvatske. Ovakvim ponašanjem Republiku Hrvatsku stavlja u magareću klupu u razredu demokratskih zemalja u kojem nam društvo čine zemlje afričkog kontinenta. Upravo od danas vrijedi ona njegova, tjerajući lisicu, istjerao je King Konga! I to u obliku Ustavnog suda RH. Ustavni sud je najavio strogo praćenje izbornog procesa, od kandidiranja do glasovanja te će u slučaju potrebe poništiti sve radnje koje ne budu u skladu s njihovim zaključcima.

Na svu sreću, neće biti potrebno poništiti izbore jer će narod zauzdati odsedlane konje Zorana Milanovića, prema Aleksandru i Vladimiru galopirajuće, uzdom demokracije. Izaći će sada svi slobodoljubljivi ljudi iz vlastite komfor zone i za vijeke vjekova za ovu sramotu kazniti Milanovića i sve one koje ga bespogovorno prate. Nadam se da će HDZ na svojim listama prepoznati i ostale "King Kongove" koji neće dopustiti ovakvo sramoćenje i blaćenje teško stečene slobode i statusa u demokratskom svijetu.

P.S. Pošten čovjek se ne boji niti jednog državnog odvjetnika, a časan čovjek ne prelazi preko uvrede vlastite supruge bez isprike (ako i tada)! - napisao je Čogelja, očito aludirajući na činjenicu da je Ivica Puljak oprostio Zoranu Milanoviću što mu je ženu nazvao narikačom.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:50