StoryEditor
Splitragbijaši pomažu ‘borovu’

Grubijani mekog srca: Nisu baš za ragbi, ali startasice su zakon!

Piše PSD.
11. rujna 2015. - 15:42
Akciji pod nazivom “Pokaži koliko voliš Vukovar”, kojoj je cilj pomoći kultnoj tvornici “Borovo” kupnjom tenisica, odazvala se i ekipa sa Starog placa, odnosno seniorska momčad Ragbi kluba “Nada”.
Nakon primjera splitskih osnovaca koji su se na poziv “Slobodne Dalmacije” slikali s tenisicama kao idealnoj obući za nastavu tjelesne i zdravstene kulture, kršni “Nadini” momci ostavili su sve svoje obveze i ovog četvrtka ujutro posjetili trgovinu “Borovo” u centru grada, odabravši svoje modele.

- Okupili smo petnaestak članova koji su uspjeli “pobjeći” s posla i kupili startasice. Modela je bilo napretek, svi su sjajni, pa nam je bio problem koje odabrati. Iako s njima ne možemo igrati ragbi, poslužit će nam za odlaske na trening i šetnje po gradu jer su baš štosne.

Bilo bi lijepo kada bi se još više Splićana uključilo u ovu odličnu akciju - kaže nam Ivan Rešetar, koji uz glavnog trenera Matu Borozana nije trebao puno nagovarati svoju ekipu, poznatu po angažmanu u raznim humanitarnim akcijama poput prikupljanja pomoći za beskućnike Udruge MoST.

Tako se sada “Nadini” seniori, uz kup, prvenstvo i “sedmicu” mogu pohvaliti i kvalitetnim startasicama!

Akcija za Borovo pomaže jedinoj preostaloj tvornici u Vukovaru u očuvanju postojećih radnih mjesta i otvaranju novih.

Kupnjom borovskih startasica, koje su neupitne kvalitete, imate priliku pridonijeti smanjenju nezaposlenosti i zaustaviti odlaske čitavih obitelji.

PIŠE: Merien ILIĆ,
FOTO: Nikola VILIĆ/CROPIXŽelite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

07. ožujak 2021 09:47