StoryEditor
Splitbujice na ulicama

Grmljavinsko nevrijeme pogodilo Split: pogledajte trenutak kada je munja ugasila javnu rasvjetu; I simbol grada ostao u mraku: 'Ljudi su počeli vikati i bježati, nastala je panika!'

Piše PSD
30. studenog 2019. - 00:03
split_munje8-130218

Večeras oko 20 sati jako nevrijeme pogodilo je Split. Munje su parale nebo iznad grada, a udar u blizini tornja Westgate unio je i paniku među građane.

- Tako je jako udarilo da su svi počeli vikati i bježati, nastala je panika - kazao je jedan Splićanin za portal Dalmacija Danas.

Stiže velika promjena vremena! U detaljnoj prognozi za vikend i sljedeći tjedan saznajte kada će hladni val doći u vaš kraj, trebat će vam debele jakne i šalovi

Tijekom večeri palo je oko 15 litara kiše po kvadratnom metru, što je stvorilo bujice i probleme u prometu, pogotovo na dijelovima Poljičke i Ulice Domovinskog rata.

Nevrijeme je uzrokovalo i probleme s opskrbom električnom energijom. Javna rasvjeta neko vrijeme nije radila na više mjesta u gradu, a nisu radili ni neki semafori. U mraku je ostala i katedrala svetog Duje.

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je video u kojem se vidi trenutak kada su zbog udara munje prestala raditi ulična svjetla.

 

Izdvojeno

15. srpanj 2020 01:47